H Εταιρεία

H Εταιρεία.


Η εταιρεία Yealink Network Technology Co, Ltd, είναι ένας κορυφαίος σχεδιαστής και κατασκευαστής προϊόντων VoIP τηλεφωνίας και βίντεο. Από την ίδρυση της το 2001, η Yealink έχει εστιάσει στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας VoIP που είναι εύκολα στην εγκατάσταση, εύκολα στη χρήση, έχουν υψηλή απόδοση, είναι αξιόπιστα και έχουν προσιτή τιμή. Τα VoIP προϊόντα της Yealink είναι σχεδιασμένα για να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών καλύπτοντας τις ανάγκες τους και προσφέροντας μία ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία στον τελικό χρήστη. Όλα αυτά τα χρόνια, η Yealink έχει συνεργαστεί στενά με άλλες εταιρείες στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαφόρων προϊόντων VoIP. Βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία της, η Yealink έχει συσσωρεύσει γνώση της τεχνολογίας IP για να ανταποκριθεί στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες του κοινού για VoIP προϊόντα.

Η Yealink σχεδιάζει, κατασκευάζει και διακινεί VoIP τηλέφωνα στην παγκόσμια αγορά από το 2002. Η ποιότητα των προϊόντων της Yealink έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από στρατηγικούς εταίρους καθώς και από τους τελικούς χρήστες. Η Yealink έχει ονομαστεί ως ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές VoIP προϊόντων, πολλές φορές από την Global Sources.


Ποιότητα κατασκευής.

Η Yealink με παγκόσμιες πωλήσεις πάνω από 100.000 προϊόντα ανά μήνα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας VoIP προϊόντων με πλούσια χαρακτηριστικά που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών. Όλα τα προϊόντα Yealink είναι εύκολα στη χρήση, εύκολα στην εγκατάσταση μέσω ενός απλού web browser, και παρέχουν αξιοπιστία σε προσιτή τιμή.

Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός των συσκευών που έχουν κατασκευαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας περιλαμβάνουν το chip set Titan της εταιρείας Texas Instrument και διαθέτουν επεξεργαστή φωνής που προσφέρει εξαιρετική High Definition (HD) ποιότητα ήχου. Εκτός από την τυπική codec επεξεργασία όλες οι συσκευές υποστηρίζουν των κωδικοποιητή G.722.

Τα προϊόντα Yealink υποστηρίζουν επίσης το πρωτόκολλο TR069 για αυτόματη τροφοδότηση (auto provisioning), που διασφαλίζει την ταχεία και αποτελεσματική ανάπτυξη των υπηρεσιών, την αναβάθμιση και την συντήρηση.

Ακόμη όλες οι συσκευές (εκτός από την Τ19) προσφέρουν πολλαπλούς SIP λογαριασμούς χρηστών, η κάθε μία με μεμονωμένη γραμμή, μεγάλη pixel-backlit LCD οθόνη που υποστηρίζει:


 - XML,

- 2 θύρες Ethernet,

- προγραμματιζόμενα πλήκτρα,

- SMS,

- τηλεφωνητή,

- απομακρυσμένο/τοπικό τηλεφωνικό κατάλογο,

- διακριτικό ήχο κλήσης, σχέδιο κλήσης, άμεση κλήση ,

- ενδοσυνεννόηση,

- "παρκάρισμα" κλήσης και

- Power over Ethernet (PoE) στον βασικό εξοπλισμό.


Τα Yealink VoIP τηλέφωνα είναι συμβατά με Session Initiation Protocol (SIP) και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα του επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

Επιπλέον, τα προϊόντα Yealink είναι πιστοποιημένα για IP Centrex και πλατφόρμες παροχής υπηρεσιών, hosted τηλεφωνίας ενώ προσφέρουν πλήρη δια-λειτουργικότητα με μεγάλα IP-PBX, όπως Asterisk, 3CX, Cisco, Avaya, Philips και την πλειοψηφία άλλων προϊόντων SIP που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα.

Οι συσκευές SIP της Yealink δεν προσφέρουν μόνο εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, αλλά είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση τηλεφωνίας για επιχειρήσεις, φορείς παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου ή/και τηλεφωνίας, κλπ.
Τα τηλέφωνα Yealink είναι πολύ εύκολα στη χρήση, επιτρέποντας στους χρήστες να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα τους.


Τα προϊόντα YEALINK στην Ελληνική αγορά από το 2008.


Το 2008 ξεκίνησε την διάθεση των προϊόντων της Yealink στην Ελλάδα με την γκάμα των SIP IP Phones σε Έλληνες διανομείς, συνεργάτες, και παρόχους υπηρεσιών τηλεφωνίας.

Η παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα θα επικεντρωθεί αρχικά προς τις επιχειρήσεις που κάνουν εγκαταστάσεις VoIP και κυρίως στις συσκευές Yealink SIP-T21P, Yealink T23G, Yealink T27G και Yealink T29G και την μονάδα επέκτασης Yealink EXP20-κονσόλα επέκτασης 20 πλήκτρων.

Το μερίδιο της Yealink στην Ελληνική αγορά συνεχώς μεγαλώνει και η εταιρεία σας προσκαλεί να συνεργαστείτε και να γίνετε μέλος της ομάδας τεχνικών που αποτελείται από ταλαντούχους επαγγελματίες για να κάνετε την επιχείρησή σας πιο επιτυχημένη, και να ανταποκριθείτε στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών.

Η επιτυχία της Yealink στην Ελληνική αγορά βασίζεται στην επιτυχία των συνεργατών και την ικανοποίηση των πελατών. Η Yealink συνεργάζεται με τους μεταπωλητές και τους τελικούς πελάτες για να δημιουργήσει λύσεις έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν πλήρως προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε μεταπωλητής της Yealink στην Ελλάδα σας καλούμε να επισκεφθείτε τα γραφεία μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.


Ανώτερες δυνατότητες έρευνας και τεχνολογίας.

Η Yealink διαθέτει μια ομάδα από 52 έμπειρους μηχανικούς με υψηλά προσόντα στον τομέα έρευνας και τεχνολογίας, πολλοί από τους οποίους είναι βετεράνοι μηχανικοί και πρωτοπόροι. Οι μηχανικοί της Yealink είναι τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας. Αυτοί είναι οι εφευρέτες των πολλών αποκλειστικών τεχνολογιών των προϊόντων Yealink και εισάγουν συνεχώς νέες έννοιες στον κόσμο της VoIP τηλεφωνίας για να είναι η Yealink από τους πρώτους στην εφαρμογή αυτών των τεχνολογιών σε σειρά προϊόντων. Επιπλέον, οι μηχανικοί της Yealink με εμπειρία στη συνεργασία με στρατηγικούς εταίρους δημιουργούν προσαρμοσμένα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των διαφόρων πελατών.


Κορυφαίες Υπηρεσίες σε στρατηγικούς εταίρους

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες των διαφόρων πελατών, η Yealink κατανοεί τη σημασία του να είναι σε θέση να προβεί σε τροποποιήσεις των υφιστάμενων προϊόντων ή επανασχεδιασμού τους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των πελατών.

Λόγω της τεράστιας εμπειρίας της Yealink στον τομέα αυτό, μπορεί να ολοκληρώσει τέτοιες εργασίες προσαρμογής σε μόλις λίγες εβδομάδες. Με συνεχή παρακολούθηση και βελτίωση των πρακτικών παραγωγής, η Yealink έχει την δυνατότητα να παρέχει ποιοτική διασφάλιση και αποστολές σε εύθετο χρόνο στους πελάτες μας.

To 2017 ξεκίνησε την συνεργασία με την Microsoft και δημιούργησε την σειρά Yealink Skype MS Office Phones με συσκευές όπως Yealink Prime Business Phone SIP-T54W, Yealink Microsoft Certified Teams Phone SIP-T55A-Teams, Yealink Prime Business Phone SIP-T57W, Yealink SIP-T58A-Teams Microsoft Certified Teams Phone και πολλά άλλα.Η ομάδα του Υealink.gr κοντά σας από το 2008.

Call me back